Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal gaat na fikse vraagprijsverlaging voor man van twintig doelpunten'

Laatste update:

Aanvankelijk dacht Celtic aan veel hoger bedrag voor de 23-jarige spits, die dit seizoen na 35 officiële wedstrijden op 20 doelpunten en 5 assists staat. Gezien het volgend jaar aflopende contract van Édouard kiest Celtic echter eieren voor zijn geld en mag de jeugdinternational van Frankrijk komende zomer vertrekken. Leicester City is volgens The Telegraph favoriet in de strijd om de handtekening van Édouard, al zitten ook 'andere grote Europese clubs' achter hem aan. De aanvaller ging in 2018 voor tien miljoen euro van Paris Saint-Germain naar Celtic, nadat de Schotten hem daarvoor al een jaar hadden gehuurd.

Arsenal is voornemens om de voorste linie komende zomer te herzien. Alexandre Lacazette en Eddie Nketiah zijn op weg naar hun laatste contractjaar en worden mogelijk verkocht. The Gunners hopen voor de 29-jarige Lacazette een vergelijkbaar bedrag op te halen als nodig is voor de komst van Édouard, indien besloten wordt om de verbintenis van eerstgenoemde niet te verlengen. Lacazette komt de laatste weken beter in vorm en was zondag nog belangrijk voor Arsenal met twee goals tegen Sheffield United (0-3 winst).

De koopkracht van Arsenal komende zomer hangt af van de prestaties van het eerste elftal in de laatste maand van het seizoen. De Londenaren moeten de Europa League winnen om zich te kunnen kwalificeren voor de Champions League. Arsenal speelde afgelopen donderdag in eigen huis gelijk tegen Slavia Praag (1-1) in de heenwedstrijd van de kwartfinale.

Meer nieuws

'PL-clubs kunnen bijvoorbeeld een Geertruida dan gratis bij Feyenoord oppikken'
9
'Oud-Ajacied Babangida zwaargewond na auto-ongeluk; broer overleden'
5
Profdarter Huybrechts krijgt klappen en breekt schouder na Belgische bekerfinale
5
De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
42
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
30
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties