Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal loopt blauwtje bij City in zoektocht naar vervanger voor Timber

Laatste update:

Arsenal gaf deze zomer ruim 200 miljoen pond uit met de transfers van Timber, Kai Havertz en Declan Rice, maar liep bij de start van het nieuwe Premier League-seizoen meteen tegen een zware domper aan met de blessure van de voormalig Ajacied. Het ging mis voor Timber in de thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest (2-1), toen hij vijf minuten na rust moest afhaken.

Eerder deze zomer keek Arsenal naar een meer 'traditionele' centrale verdediger. Iemand die niet net als Timber op alle posities in de verdediging uit de voeten kan. Laporte kwam al snel in beeld, maar de Spanjaard krijgt geen toestemming om naar de concurrent te gaan. The Citizens geven de voorkeur aan een club elders. Er bestaat een kans dat Arsenal het gemis van Timber intern gaat opvangen.

The Gunners sloegen vorig jaar zomer twee keer toe bij City met Gabriel Jesus en Oleksandr Zinchenko, die beiden een belangrijke rol speelden in de titelstrijd. Uiteindelijk verloor Arsenal de strijd met een achterstand van vijf punten, maar het laat zien dat City serieuze dreiging voelt uit het noorden van Londen. Laporte, die nog een contract heeft tot medio 2025 bij City, hoeft onder Josep Guardiola niet op veel speeltijd te rekenen.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
52
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties