Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente haalt na uiterst memorabele eerste helft gigantisch uit tegen Volendam

Laatste update:

Mirani wist de score te openen in het zonovergoten Enschede. De verdediger van de Palingboeren profiteerde optimaal van een fraaie voorbereidende actie van Robert Mühren: 0-1. De gelijkmaker viel al snel. Michal Sadílek draaide een voorzet op het hoofd van Mees Hilgers, wiens kopbal gekeerd werd door Volendam-goalie Barry Lauwers. De rebound was een prooi voor Van Wolfswinkel: 1-1.

Waar men in De Grolsch Veste verwachtte dat Twente zou bouwen op de snelle gelijkmaker, bleek de werkelijkheid anders. Achraf Douiri bracht de bal voor het doel, Mirani kopte binnen: 1-2. Toch wist Twente opnieuw snel orde op zaken te stellen tegen de al gedegradeerde Noord-Hollanders. Steijn stond net geen buitenspel toen hij vertrok, waardoor zijn assist op Ünüvar, die simpel binnentikte, rechtsgeldig was: 2-2.

Het tempo werd er bepaald niet minder op en via Michal Sadílek werd het bijna 3-2, ware het niet dat Lauwers de inzet van de Tsjech tot hoekschop verwerkte. Nog voor rust viel de derde treffer van de Tukkers alsnog, toen Pröpper een hoekschop van Gijs Smal met het hoofd promoveerde tot assist: 3-2.

In het bizarre duel in De Grolsch Veste werd het vlak daarna 4-2. Het was ditmaal Regeer die De Grolsch Veste liet juichen, door de bal op te pikken, ruimte voor zichzelf vrij te maken en vanaf een meter of zestien overtuigend raak te schieten achter de kansloze Lauwers.

Was het daarmee gedaan voor rust? Nee. Volendam nam de aftrap, maar leed binnen no time kinderlijk eenvoudig balverlies. Xavier Mbuyamba nam veel te veel tijd om een ploeggenoot te vinden, waardoor Van Wolfswinkel alle gelegenheid kreeg om terug te leggen op Steijn. De aanvallende middenvelder schoot vanaf een meter of zestien raak: 5-2.

Na rust leken de doelpunten opgedroogd te zijn, maar dat was buiten de scoringsdrift van Steijn gerekend. Allereerst profiteerde de zoon van ex-Ajax-trainer Maurice Steijn, die naast Ruud van Nistelrooij op de tribune zat, met een kopbal voor de 6-2. Lauwers zag er niet goed uit door een scherpe voorzet niet goed weg te verwerken. De 7-2 viel enkele minuten later al, toen Steijn een vrije trap op schitterende wijze tegen de touwen kreeg.

Meer nieuws

Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: NEC - Go Ahead Eagles
0
Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar
7
Robin van Persie wil zakendoen met PSV: vertrek in aantocht
1
'Theo Hernández verlaat AC Milan voor andere absolute Europese grootmacht'
8
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
13
CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties