Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal meldt nieuwe deal én transfer dag na stunt tegen Liverpool

Laatste update:

De oude verbintenis van Mavropanos bij Arsenal, dat woensdag met 2-1 won van kampioen Liverpool, liep door tot de zomer van 2021. De jonge mandekker speelde sinds januari voor 1. FC Nürnberg in de 2. Bundesliga. De Duitsers hadden hem tijdelijk overgenomen. Op het tweede niveau in Duitsland kwam Mavropanos tot twaalf optredens. Hij had in de korte periode aldaar een belangrijk aandeel in het ontlopen van degradatie naar de 3. Bundesliga. 1. FC Nürnberg eindigde net boven de streep op de zestiende plaats.

"We zijn er erg blij mee dat we erin zijn geslaagd om Mavropanos voor één seizoen over te nemen van Arsenal", jubelt directeur aankoopbeleid Sven Mislintat in een reactie op de website van Stuttgart. "We kennen elkaar al van onze gezamenlijke periode bij Arsenal en ik heb zijn ontwikkeling altijd goed in de gaten gehouden. Konstantinos is goed in de tackle en snel. Met zijn kwaliteiten sluit hij goed aan op onze ambities."

Mislintat werkte in het recente verleden als hoofd scouting bij Arsenal, dat de Duitser begin 2019 zag vertrekken. The Telegraph wist woensdag te melden dat de directeur ook bezig is met het aantrekken van Sokratis Papastathopoulos, die net als Mavropanos bij Arsenal niet kan beschikken over een basisplaats.

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
2
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
58
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
17
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties