Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma gaat af in Turijn ondanks fraaie mijlpaal voor Totti

Laatste update:

Torino maakte in het verleden tegen geen club zoveel doelpunten in de Serie A als tegen AS Roma: liefst 178. De wedstrijd was nog geen tien minuten oud toen nummer 179 erbij kwam met dank aan Andrea Belotti. Na een poging van Iago Falque had Wojciech Szczesny de bal niet klemvast en wist Joel Obi de bal weer voor te brengen riching de tweede paal: daar kopte Belotti in de benedenhoek raak. Roma, dat met Kevin Strootman aan de wedstrijd begon, kwam zo dus al vroeg op achterstand in Turijn.

De ploeg deed zijn best zich terug te knokken, maar dat lukte niet voor rust. Edin Dzeko liet oog in oog met Joe Hart, die hij goed kent vanuit hun beider tijd bij Manchester City, een prima kans op de 1-1 liggen en aan de overkant bleef het ook heel erg oppassen. Een van richting veranderde poging van Falque raakte de lat en daarna kon Szczesny redden. Diezelfde Szczesny hield met één hand ook nog een poging van Belotti uit zijn doel en voorkwam zo dat het voor rust al 2-0 werd.

In de tweede helft besloot Roma-coach Luciano Spalletti om Totti er meteen bij te zetten, twee dagen voor zijn veertigste verjaardag. Met il Capitano binnen de lijnen lukte het te scoren, maar niet voordat Torino eerst een ruimere voorsprong nam. Bruno Peres vloerde Belotti en Paolo Tagliavento legde de bal op de stip, waarna Falque raak trapte tegen zijn oude club: hij schoot de penalty hard binnen buiten bereik van Szceszny. Een paar minuten later gebeurde echter hetzelfde aan de overkant.

Tagliavento legde de bal namelijk óók op de stip voor Roma, toen Lorenzo De Silvestri zich vergreep aan Diego Perotti. Totti ontfermde zich over de buitenkans en maakte zijn tweede doelpunt van dit seizoen in de Serie A. Het bracht Roma echter niet wat men had gehoopt, want niet lang na de 2-1 van Totti viel de bal er aan de overkant weer in. Falque deed Roma nog eens pijn met de 3-1, een schot dat via de voet van een verdediger caramboleerde en Szczesny kansloos liet.

-
Zie jij AS Roma als een serieuze bedreiging voor titelfavoriet Juventus?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties