Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'

Laatste update:

Palmeiras heeft het weer voor elkaar. Iets meer dan een jaar nadat Real Madrid zich wist te verzekeren van de komst van Endrick - door zestig miljoen euro voor het toptalent neer te leggen - is Estêvão het volgende pareltje dat klaar is om de stap naar Europa te maken.

Estêvão's geduld wordt echter op de proef gesteld, omdat hij in april 2025 pas zijn achttiende verjaardag viert. Mocht Chelsea inderdaad 65 miljoen euro voor Estêvão neerleggen, dan wordt hij direct de duurste uitgaande transfer in het Braziliaanse voetbal.

De tiener heeft sinds de zomer van 2023 de Braziliaanse krantenkoppen weten te halen door te schitteren in verschillende leeftijdscategorieën bij Palmeiras.

Daarnaast wist hij zijn naam ook met Brazilië op het internationale podium te vestigen, door middel van goed spel op het WK Onder 17. Estêvão, die tijdens zijn periode bij Cruzeiro Messinho werd genoemd, heeft zich ontpopt als het nieuwste Braziliaanse talent dat door vrijwel elke Europese topclub wordt begeerd.

Braziliaanse media linkten hem eind vorig jaar al aan Arsenal, Barcelona en Paris Saint-Germain. De jongensdroom van Estêvão is om ooit voor Barça te spelen. Gezien de huidige financiële situatie lijken de Catalanen momenteel echter niet te kunnen concurreren met Chelsea, waardoor een transfer naar the Blues meer voor de hand ligt.

De linksbenige Estêvão komt het best tot zijn recht als rechtsbuiten, maar kan ook als aanvallende middenvelder of schaduwspits uit de voeten. Hij speelde tot nog toe zestien officiële duels in het eerste elftal van Palmeiras. Daarin was hij goed voor drie goals en een assist.

Meer nieuws

VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77
NAC walst in spektakel over negental Excelsior heen en kan Eredivisie ruiken
81
Tottenham Hotspur heeft eerste zomeraanwinst al in selectie rondlopen
10
Van de Ven is 'niet rancuneus' en schikt voor bijna half miljoen met Volendam
13
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VPRO drijft de spot met Marco van Basten en grapt met Ajax-DNA-testwebsite
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties