Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid gedeclasseerd door broers Williams: Athletic Club finalist

Laatste update:

Aan de kant van Athletic begon Guruzeta in de punt van de aanval. Hij werd in zijn rug gesteund door de gebroeders Williams en Oihan Sancet. Bij Atlético was Memphis Depay ondanks de afwezigheid van de geblesseerde Antoine Griezmann bankzitter. Ángel Correa en Álvaro Morata waren de spitsen van trainer Diego Simeone.

In de dertiende minuut opende Athletic Club de score. Een voorzet van Nico Williams belandde bij de tweede paal bij zijn broer Iñaki, die met een heerlijke volley voor gejuich in San Mamés zorgde: 1-0. Atlético had weinig in te brengen tegen Athletic, dat vlak voor het half uur bijna op 2-0 kwam. Nico Williams zag zijn gekrulde schot enkele decimeters naast gaan, tot opluchting van de kansloze Jan Oblak.

Niet lang daarna kreeg Atlético zijn grootste kans van de wedstrijd. Een diepe bal kwam bij de tweede paal terecht bij Morata, die scherp teruglegde op Correa. De Argentijn hielp de kans om zeep door ongecontroleerd over te schieten.

De Madrilenen bleven die fase drukken, al ontbrak het aan de paar procent benodigde scherpte. Zo kwam een voorzet van Samuel Lino net niet aan en leverde een slechte aanname van Correa op randje zestien een frustratiemomentje op bij Atleti.

Vlak voor rust kreeg Atlético de volgende dreun te verwerken. Iñaki Williams ontdeed zich aan de rechterkant van de zestien kinderlijk eenvoudig van Mario Hermoso en gaf scherp voor. Op enkele meters voor de doellijn was het Nico Williams die de bal simpel binnentikte: 2-0.

Atlético moest na rust aan de bak en vooral minimaal drie doelpunten maken, maar dat zat er nooit in voor de pover spelende Colchoneros. Als de Madrilenen nog hoop hadden op een finaleticket, verdween die na een uur spelen definitief. Een schot van Sancet werd matig verwerkt door Oblak, die vervolgens moest toezien hoe Guruzeta er 3-0 van maakte.

Atlético, waar Memphis tien minuten na rust inviel, kwam in het restant nog enkele malen dicht bij een eretreffer. Die viel echter niet, mede doordat Saúl Ñíguez zijn kopbal net naast zag gaan.

Meer nieuws

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
29
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
52
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties