Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Babel denkt dat vliegen in de eerste klas het hoogste is wat je kunt bereiken'

Laatste update:

"Het is een jongen die op zoek is naar een carrière na het voetbal", concludeert Eus na het zien van beelden van Babel, die in de business class van een vlucht onderweg naar Dubai vertelt over vermeende zakelijke successen. "Hij heeft bedacht dat hij een grote investeerder gaat worden en ook een soort goeroe. Je ziet steeds van die filmpjes verschijnen waarin hij ons gaat uitleggen dat wij dom zijn en hij slim, want hij weet hoe hij geld moet verdienen."

"Als je Ryan Babel moet geloven is het vliegen in de eerste klas het hoogste wat je kunt bereiken in je leven. Wat hij wel even vergeet te vertellen is dat hij sociale huurwoningen koopt in Amsterdam en die verkoopt voor commerciële prijzen. Hij verziekt daarmee dus ook de woningmarkt in Nederland. Dan gaat hij daarover opscheppen op internet, zo van: kijk mij eens even lekker bezig zijn. Dit is dan zogenaamd een voorbeeldprof."

"We hebben een woningprobleem in Nederland en heel veel mensen krijgen geen huizen", vervolgt de vaste tafelgast. "Hij zegt nu eigenlijk dat je moet investeren in vastgoed en lekker de markt moet verzieken. Hij vergeet ook te vertellen dat hij heel veel miljoenen heeft verdiend omdat hij heeft gevoetbald. Je kan wel tegen jongens van vijftien of zestien zeggen dat je moet investeren, maar hij vergeet dat hij al miljoenen had. Wat een mafketel ben je dat je denkt dat dit stoer is? Waarom moet je hiermee pronken? Wat levert het op? Word je hier gelukkig van? Ik snap het niet. Waarom moet het op internet?", besluit de zichtbaar geïrriteerde Akyol.

Meer nieuws

Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
2
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
3
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
9
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
9
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
30
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties