Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bakkali draagt met prachtige assist bij aan belangrijke zege Valencia

Laatste update:

De voormalig PSV'er ontving de bal aan de rechterkant en legde hem neer bij de tweede paal, waar verdediger Mustafi kwam inlopen en al vallend zijn hoofd tegen de bal zette en doelman Andrés Fernández kansloos liet. De bezoekers speelden echter niet onaardig en hadden op slag van rust gelijk kunnen maken toen Rubén Rochina op doelman Jaume Doménech stuitte.

Youssef El Arabi had eerder al een goede mogelijkheid laten liggen: de spits schampte de lat. In de tweede helft probeerde Granada de stand nog wel gelijk te trekken in Mestalla, maar dat lukte niet meer. Bakkali werd na een uur overigens naar de kant gehaald en vervangen door Pablo Piatti. Valencia staat nu met negen punten uit zes speelronden op de zesde plaats.


-

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
7
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
6
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
62
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
54
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties