Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bananengooier overschaduwt op walgelijke wijze Braziliaanse Samba-avond

Laatste update:

Voorafgaand aan de oefeninterland verschenen de Braziliaanse selectie op het veld met een groot spandoek. "Zonder onze zwarte spelers zouden we geen sterren op ons shirt hebben", zo luidde de tekst. Bondscoach Tite koos ervoor om met een sterke opstelling aan de aftrap te verschijnen. Onder meer Neymar, Richarlison, Casemiro en Raphinha kregen een basisplek, terwijl Antony genoegen moest nemen met een reserverol. De aanvaller van Manchester United kwam na ruim een uur spelen nog wel binnen de lijnen voor Raphinha.

De score werd in Parijs al in de elfde speelminuut geopend. Op aangeven van Casemiro wist Raphinha van dichtbij te scoren: 1-0. Tunesië kwam enkele minuten later al op gelijke hoogte dankzij een rake kopbal van Montassar Talbi, maar de Brazilianen stelden al snel orde op zaken. Nog geen zestig seconden na de gelijkmaker zorgde Richarlison voor de 2-1, al werd dat doelpunt overschaduwd door een racistisch incident. Bij het juichen werd er door supporters een banaan gegooid richting de aanvaller van Tottenham Hotspur, die met een gebaar direct liet blijken daar niet van gediend te zijn. De Braziliaanse voetbalbond kwam na het incident direct met een statement via de officiële kanalen.

Na een half uur spelen kwam Brazilië op 3-1. Na een overtreding van Aissa Laidouni kende arbiter Ruddy Buquet een strafschop toe aan Neymar, die vanaf elf meter geen fout maakte. Nog voor het rustsignaal viel de beslissing in Parijs. Na een fraaie steekpass van Richarlison zorgde Raphinha op koelbloedige wijze voor de 4-1, terwijl Tunesië, vanwege een directe rode kaart voor Dylan Bronn, enkele minuten later met tien man kwam te staan. In het tweede bedrijf nam Brazilië de voet van het gaspedaal en scoorde alleen Pedro nog: 5-1.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties