Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça hoopt op FIFA na mislopen inkomende transfer op paar seconden

Laatste update:

De Catalanen lieten Héctor Bellerín op de slotdag van de transfermarkt transfervrij vertrekken naar het Portugese Sporting Portugal. Araujo zou vervolgens gehaald worden om zijn plekje in de selectie over te nemen, al is het ook mogelijk dat hij eerst in het beloftenelftal van Barcelona minuten zou gaan maken. Beide scenario's lijken inmiddels op de tocht: Araujo moet hopen dat zijn reeds gezette handtekening geldig is. De documenten waren immers na de deadline van de winterse transferperiode pas gereed.

ESPN meldt dat de beslissing al op woensdag zal worden genomen. Normaliter is de FIFA erg streng in het handhaven van deadlines. Araujo stond al langere tijd op de radar bij Barcelona, maar na het vertrek van Bellerín kwam de transfer dinsdag in een stroomversnelling. Laatstgenoemde volgt bij Sporting de naar Tottenham Hotspur vertrokken Pedro Porro op. Barça wilde Araujo overigens eerst huren van LA Galaxy, maar de mislukte deal gaat om een permanente transfer waarbij de vleugelverdediger tot medio 2026 in het Spotify Camp Nou zou verblijven.

Barcelona liet deze winter naast Bellerín alleen Memphis Depay vertrekken. De 28-jarige Moordrechter, die beschikte over een aflopende contract, leverde de Catalaanse club nog zo'n drie miljoen euro op met zijn transfer naar Atlético Madrid. Gerard Piqué besloot halverwege de eerste seizoenshelft al om zijn schoenen aan de wilgen te hangen. Barça werd deze winter gelinkt aan veel spelers, maar verwelkomde nog niemand. Mogelijk geeft de FIFA woensdag nog toestemming voor de komst van Araujo.

Moet de FIFA akkoord gaan met de transfer van Araujo naar Barcelona?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties