Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barça zet deal voor Cillessen in ijskast en wacht op aanbiedingen'

Laatste update:

In de Spaanse pers werd eerder gesproken over een ruildeal tussen Barcelona en Valencia waarbij Cillessen en Neto rechtstreeks van club zouden wisselen. Beide doelmannen werden naar verluidt op een waarde van dertig miljoen euro ingeschaald, waardoor de ruil met gesloten beurzen plaats zou kunnen vinden. De Catalaanse sportkrant meldt nu echter dat Barcelona zijn bedenkingen heeft gekregen over deze deal.

De club hoopt naar verluidt op een betere aanbieding voor Cillessen van andere gegadigden en heeft de onderhandelingen daarom even op een laag pitje gezet. Als er inderdaad een andere club is die meer dan dertig miljoen euro wil betalen voor de dertigjarige doelman, wil de kampioen van Spanje Neto 'gewoon' ophalen in Valencia en de rest van het geld gebruiken om verdere investeringen in de selectie te doen.

Cillessen werd in een eerder stadium al in verband gebracht met Benfica en Sporting Portugal, terwijl ook Manchester United kortstondig werd genoemd als mogelijke nieuwe werkgever. De doelman zelf zou overigens wel oren hebben naar een transfer naar Valencia, waar hij eerste keus onder de lat kan worden en Champions League kan spelen. Barcelona heeft nog wel een tweede troefkaart in handen: los Che zijn namelijk ook zeer geïnteresseerd in Rafinha en de middenvelder zou ook in een eventuele deal rond Neto en/of Cillessen betrokken kunnen worden.

Denk jij dat er een club komt die meer dan dertig miljoen euro voor Jasper Cillessen wil betalen?

Meer nieuws

V/d Brom bereikt akkoord en wordt onder één voorbehoud nieuwe Vitesse-trainer
0
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
19
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties