Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona bevestigt wat gevreesd werd: Gavi scheurt kruisband en mist EK

Laatste update:

Spanje had zich al gekwalificeerd en dus was het een duel voor de bühne. Toch trad bondscoach Luis de la Fuente aan met een sterk team.

Gavi was daarin samen met Robin Le Normand de enige die bleef staan ten opzichte van donderdag (tegen Cyprus, 1-3 winst). Sterker nog: Gavi miste nog geen minuut bij la Roja sinds zijn debuut in oktober 2021.

Daar zal nu, na 27 interlands, verandering in komen. Zondag ging het namelijk al vroeg mis bij Gavi. De middenvelder ging bij een aanname door zijn knie en maakte direct een wisselgebaar. Bevestigd is dat het gaat om een voorste kruisbandscheur.

Dat is in het verkeelde keelgat geschoten bij Barcelona. De Spaanse grootmacht begrijpt niet waarom Gavi moest spelen. Barça heeft al genoeg kopzorgen ten aanzien van het middenveld: zo ontbreekt Frenkie de Jong al enige tijd en is ook Pedri zeer blessuregevoelig.

Voor Gavi dreigt een afwezigheid van negen maanden. Het EK, dat in juni start, lijkt daarom te vroeg te komen. In het gunstigste geval hoeft Gavi 'maar' zeven maanden te revalideren. Ook dan zou het toernooi onhaalbaar zijn.

Gavi was tot nu toe een van de weinige constanten op het middenveld bij Barça dit seizoen. Op het openingsduel na begon de rechtspoot in al zijn wedstrijden aan de aftrap. Hij miste er slechts twee, beide vanwege een schorsing. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en een assist.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

-

Meer nieuws

Fan gaat in op apart tattooverzoek Maupay: 'My f*cking god, hij doet het echt'
2
FC Twente kent mogelijke tegenstanders in voorronde Champions League
26
Feyenoord hoopt nieuwe hoofdtrainer komend weekend te presenteren
14
Perez oppert rigoureuze 'Griekse maatregel' om supportersgeweld te bestrijden
34
Feyenoord heeft lijstjes klaar en toont interesse in vier buitenlandse spelers
11
Hoofd jeugdopleiding Ernest Faber verruilt PSV voor buitenlands avontuur
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties