Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'

Laatste update:

"Ik heb me daar zo over lopen opwinden", steekt Van Wissing van wal. "Dit kan toch niet? Die Kooij komt mij echt de strot uit. Dan zie je een shot dat hij in het stadion is, dat kan toch goddomme niet waar zijn?"

Van Wissing wordt erop gewezen dat Bas Nijhuis ook naar wedstrijden van FC Twente gaat. "Dat moet hij ook niet doen, als hij dat doet. Dat vind ik uiterst onprofessioneel. Maar Nijhuis is onprofessioneel, die moet je lekker in de KKD laten fluiten."

"Nijhuis is te veel op de zender, absoluut", meent Van Wissing. "Hij wordt overal de maat genomen dat hij te veel in beeld is. Maar Kooij gaat gewoon bij een sponsor van AZ zitten. Als hij volgende week Go Ahead moet fluiten of een concurrent van AZ, dat kan gewoon niet!"

"Je kan toch niet de supporter uithangen van AZ in de strijd om de voorronde van de Champions League. Hij zit daar vrolijk te lachen met dat pedante bekkie. Hij doet daar dingen voor een sponsor en dan gaat hij in de box zitten. Hij wil gewoon gezien worden."

Van Wissing stoort zich mateloos aan Kooij. "Scheidsrechters moeten verheven zijn boven elke twijfel. Maar hij heeft allemaal kruisverbanden in de Eredivisie. Familie van Stengs, dus hij mag Feyenoord al niet fluiten."

Wat Van Wissing betreft is het einde oefening voor Kooij. "Ik vind dat dat mee moet spelen. Als jij Feyenoord niet mag fluiten, vind ik dat je ook geen concurrenten van Feyenoord mag fluiten. Hij moet gewoon stoppen."

Meer nieuws

Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
0
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
2
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1
Club Brugge verslaat Anderlecht en zet grote stap richting Belgische landstitel
1
Nieuwe functie van John van 't Schip bij Ajax is bekend
14
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties