Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern-legende gelooft niets van mooie woorden Lucas Hernández: 'Doei!'

Laatste update:

Hernández kwam in de zomer van 2019 voor maar liefst 80 miljoen euro over van Atlético Madrid. De linkspoot kwam sindsdien tot 107 duels voor Bayern en won met de club onder meer de Champions League in 2020. Bayern verkoopt hem nu voor vijftig miljoen euro door aan PSG. Hernández nam zondag op Instagram afscheid van de Duitse recordkampioen. "Beste fans van Bayern München, met een zwaar hart kondig ik vandaag mijn afscheid bij de club aan. Na nauwkeurig beraad ben ik tot de conclusie gekomen dat ik een nieuwe uitdaging aan wil gaan."

"Ik wil iedereen bedanken voor de onvoorwaardelijke steun tijdens mijn verblijf hier", gaat de 33-voudig international verder. "De gedeelde momenten zullen altijd blijven voorbestaan in mijn herinneringen, in het bijzonder het winnen van de Champions League, iets waar ik altijd van gedroomd heb. Ik wil al mijn teamgenoten, de trainersstaf, de staf in de club, directeuren en trainers bij Bayern bedanken voor hun vertrouwen en onvoorwaardelijke steun. Deze club heeft me helpen groeien als speler en als persoon, en ik ben trots dat ik het shirt van één van de meest prestigieuze clubs ter wereld heb mogen dragen."

"Tot slot vraag ik jullie om mijn besluit te respecteren, ook al is afscheid nemen altijd moeilijk. Met vriendelijke groeten, Lucas Hernández", sluit de verdediger af. Scholl zag zijn afscheidsbericht ook, maar kan er moeilijk sympathie voor opbrengen. "Ik geloof er geen woord van, doei doei!", schrijft hij, gevolgd door een kussende emoji. Overigens zal Hernández in Parijs ook niet door iedereen hartelijk begroet worden. Een deel van de PSG-ultras waren fel tegen zijn komst, omdat hij in Marseille geboren is. De aartsrivaal van PSG is Olympique Marseille.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door L U C A S H E R N Á N D E Z (@lucashernandez21)

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties