Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern legt zich neer bij transferverlies van meer dan 40 miljoen euro'

Laatste update:

Bayern maakte in 2017 41,5 miljoen euro over aan Olympique Lyon voor Tolisso, destijds dus een clubrecord. De Fransman begon goed in Duitsland en kwam in zijn eerste seizoen tot veertig officiële optredens en won daarna met zijn land het WK. In september 2018 ging het mis voor Tolisso, die op dat moment zijn kruisband afscheurde en lange tijd uitgeschakeld was. Ook na zijn rentree liep de dynamische middenvelder tegen uiteenlopende blessures aan, waardoor hij nooit meer een vaste waarde wist te worden in het succesvolle Bayern-elftal.

Onlangs keerde Tolisso terug van een kuitblessure, die hem bijna het volledige begin van het seizoen aan de kant hield. De middenvelder viel de afgelopen drie wedstrijden kort in bij Bayern, maar heeft de intentie om de club aan het eind van het seizoen te verlaten om meer aan spelen toe te gaan komen. Volgens AS en La Gazzetta dello Sport zijn Atlético Madrid, Paris Saint-Germain en Tottenham Hotspur geïnteresseerd om Tolisso transfervrij in te lijven. Ook Internazionale en Juventus zouden op het vinkentouw zitten, maar gezien hun financiële situatie in het nadeel zijn.

Bayern heeft meer problemen met aflopende contracten, want BILD meldde woensdag dat ook Kingsley Coman vermoedelijk transfervrij gaat vertrekken bij de club. De 25-jarige Franse vleugelaanvaller onderhandelt al een tijdje met de Duitse grootmacht over een nieuwe verbintenis, maar blijft vasthouden aan een salariseis van twintig miljoen euro per jaar. Bayern weigert dat te betalen, waardoor het niet voor de hand ligt dat beide partijen er nog uit gaan komen. Coman loopt medio 2023 uit zijn contract.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties