Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München haalt opnieuw versterking op bij Borussia Dortmund

Laatste update:

De komst van Guerreiro komt niet helemaal uit de lucht vallen. Fabrizio Romano meldde enkele weken geleden al dat de Portugees international op het punt stond om een driejarig contract te ondertekenen. Daar kwam bij dat Karl-Heinz Rummenigge, die in de Raad van Toezicht van Bayern zit, voorafgaand aan de Champions League-finale verklapte dat Guerreiro de tweede zomeraanwinst zou worden. Hij stelde dat het aantrekken van de verdediger 'een goede zet' was van Bayern.

CEO Jan-Christian Dreesen is in zijn nopjes met de komst van Guerreiro. "Raphaël behoort al jaren tot de beste en meest constante spelers in de Bundesliga. Hij is veelzijdig, heeft ervaring als international en past als persoon en als speler perfect in het team. We zijn blij dat we hem hebben kunnen contracteren en dat hij in de toekomst het shirt van Bayern zal dragen. Thomas Tuchel en wij als clubleiding zijn het erover eens dat hij van toegevoegde waarde is voor ons."

De hoofdrolspeler zelf hoefde niet lang na te denken toen Bayern op de stoep stond. "Toen het telefoontje van Bayern kwam, was de beslissing snel genomen", aldus Guerreiro. "Het is een eer om voor deze geweldige club te mogen spelen. Ik heb veel waardering voor Tuchel na onze gezamenlijke tijd bij Dortmund. Ik ben een speler die graag de bal wil hebben, om van daaruit kansen te creëren voor de rest van het elftal. Ik kijk uit naar het winnen van prijzen."

Guerreiro tekende in de zomer van 2016 een contract voor vier seizoenen bij Dortmund, maar zou uiteindelijk zeven jaar blijven. Hij wist tweemaal beslag te leggen op de DFB-Pokal en eenmaal de Supercup te winnen. In totaal kwam hij tot 224 officiële wedstrijden, waarin hij 40 keer scoorde en 50 keer als aangever fungeerde. Guerreiro moet samen met met Lucas Hernández en Alphonso Davies gaan uitmaken wie een basisplek verdient op de linksbackpositie.

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
42
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
14
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties