Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München met Mazraoui pas in tweede helft langs dapper Galatasaray

Laatste update:

Bij de thuisploeg keerde Hakim Ziyech terug van een blessure, al moest de Drontenaar nog wel genoegen nemen met een plek op de bank. Daar zat de technische linkspoot naast ex-Eredivisionisten Angeliño en Dries Mertens. Voormalig Ajacied Davinson Sánchez stond wel in de basiself van trainer Okan Buruk, samen met bekende namen als Fernando Muslera, Lucas Torreira, Wilfried Zaha en Icardi.

Bij Bayern had Thomas Tuchel een basisplaats ingeruimd voor de onlangs verbannen Noussair Mazraoui en voor Matthijs de Ligt. Met Leroy Sané en Coman koos de Duitser voor snelheid op de flanken, terwijl Kane als aanvalsleider mocht aantreden. Onder meer Leon Goretzka, Serge Gnabry, Raphaël Guerreiro, Manuel Neuer en Dayot Upamecano moesten het duel in Istanbul missen vanwege uiteenlopende redenen.

Bayern wist al razendsnel op voorsprong te komen in het RAMS Park. Toptalent Musiala wist Coman vrij te spelen aan de rechterkant, waarna de Fransman in vrije positie koelbloedig raak schoot: 0-1. Vervolgens toonde Galatasaray zich strijdlustig. Twee kansen voor Kerem Aktürkoglu zorgden echter niet voor de gelijkmaker. Dankzij een strafschop kwam de 1-1 er uiteindelijk alsnog.

Een slecht getimede tackle van Joshua Kimmich zorgde ervoor dat Icardi onrechtmatig naar de grond werd gehaald, waarna de Argentijnse goaltjesdief zelf achter de bal ging staan. Icardi benutte het buitenkansje in stijl met een onvervalste Panenka: 1-1. Vlak voor rust kreeg de voormalig spits van Internazionale en Paris Saint-Germain zelfs een uitgelezen kans om Galatasaray op voorsprong te zetten, maar het vrije schot van Icardi ging naast.

De tweede helft begon vanuit beide kanten een stuk terughoudender. Icardi probeerde Sven Ulreich te verschalken met een hakje, maar zijn poging werd, tot ongenoegen van zijn eigen teamgenoten, geblokt door een Duitse verdediger. Pas in de 73ste minuut kreeg Kane eindelijk zijn moment. Uit een lage voorzet probeerde de Engelsman doelman Muslera in eerste instantie te verschalken met een hakje, waarna hij de rebound wel langs de Uruguayaanse sluitpost wist te werken: 1-2.

Het slotakkoord was voor Musiala die een lage voorzet van Kane omzette in de 1-3 voor Bayern. Daardoor is de Duitse grootmacht nog altijd foutloos in het miljardenbal met negen punten uit drie wedstrijden. Galatasaray staat voorlopig op de tweede plaats in Groep A met vier punten, al komt Manchester United later op dinsdagavond nog in actie tegen FC Kopenhagen.

Champions League
Galatasaray
1 - 3
Bayern München

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties