Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Becker heeft prachtige transfer te pakken; clash met Paris Saint-Germain lonkt

Laatste update:

Vorige week kwam journalist Florian Plettenberg nog met het nieuws dat Villarreal in gesprek was met Union, maar Becker gaat dus hoger in LaLiga aan de slag bij Sociedad. In Berlijn beschikte de pijlsnelle vleugelspits over een aflopend contract, waardoor de nummer vijftien van de Bundesliga vermoedelijk niet veel overhoudt aan zijn vertrek.

La Real moest haast maken met de komst van Becker, daar Takefusa Kubo met Japan deelneemt aan de Azië Cup. Umar Sadiq is uit de roulatie wegens een knieblessure en talent Mohamed Ali-Cho werd vorige week voor 10 miljoen euro verkocht aan OGC Nice. Becker moet trainer Imanol Alguacil voorin van meer opties voorzien.

Becker is volgens Transfermarkt momenteel 12 miljoen euro waard, al gaat zijn komst Sociedad mogelijk minder kosten. De Amsterdammer was op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij meer geld kan verdienen. Union wilde Becker afgelopen zomer nog niet kwijt, maar voorkomt nu dat hij over ruim vijf maanden transfervrij vertrekt.

De zevenvoudig international van Suriname was al sinds 2019 verbonden aan Union. In 2022 verlengde Becker voor het laatst zijn contract, maar dit dienstverband heeft hij dus vroegtijdig beëindigd. De pijlsnelle rechtspoot gaf zijn management onlangs de opdracht op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging

Becker, die 4,5 jaar geleden transfervrij overkwam van ADO Den Haag, groeide in de Duitse hoofdstad uit tot een van de smaakmakers van stuntploeg Union. De vleugelspits speelde 140 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 24 doelpunten en 26 assists.

Met Union was Becker dit seizoen voor het eerst in zijn carrière actief in de Champions League. In vijf groepswedstrijden was hij tweemaal trefzeker. In de Bundesliga wist de aanvaller het net niet te vinden dit seizoen.

Door zijn overstap naar Sociedad blijft Becker actief in het miljardenbal, daar de Spanjaarden op de eerste plaats eindigden in Groep D. In februari wacht een lastig tweeluik met Paris Saint-Germain.

Becker genoot zijn opleiding bij Ajax, waar hij niet wist door te breken in de hoofdmacht. Via PEC Zwolle en ADO kwam de vleugelflitser uiteindelijk terecht bij Union, bij wie hij voornamelijk was opgevallen door zijn fysieke vermogen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Is Real Sociedad een goede vervolgstap voor Becker?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties