Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Becker kan fraaie overstap maken en nieuwe topcompetitie toevoegen aan cv'

Laatste update:

De 28-jarige Becker is volgens Transfermarkt momenteel 12 miljoen euro waard. De Amsterdammer lijkt op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging waarbij hij meer geld kan verdienen. Union wilde Becker afgelopen zomer nog niet kwijt, maar hoopt nu te voorkomen dat hij transfervrij vertrekt.

De zevenvoudig international van Suriname is al sinds 2019 verbonden aan Union. In 2022 verlengde Becker voor het laatst zijn contract, maar dit dienstverband gaat hij mogelijk vroegtijdig beëindigen. De pijlsnelle rechtspoot staat open voor een transfer naar Spanje en zijn management stuurt dan ook aan op een transfer.

Becker, die 4,5 jaar geleden transfervrij overkwam van ADO Den Haag, groeide in de Duitse hoofdstad uit tot een van de smaakmakers van stuntploeg Union. Tot dusver speelde de vleugelspits 140 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 24 doelpunten en 26 assists.

Met Union speelde Becker dit seizoen voor het eerst in zijn carrière Champions League-voetbal. In vijf groepswedstrijden was hij tweemaal trefzeker. In de Bundesliga wist de aanvaller het net nog niet te vinden dit seizoen. Becker moest een aantal wedstrijden missen vanwege een blessure.

Met een transfer kan Becker overstappen van de nummer vijftien van de Bundesliga naar de nummer dertien van LaLiga. Union en Villarreal kennen in competitieverband beiden een teleurstellend seizoen. Financieel gezien kan Becker er in Estadio de la Cerámica vermoedelijk wel behoorlijk op vooruit gaan.

Becker genoot zijn opleiding bij Ajax, waar hij niet wist door te breken in de hoofdmacht. Via PEC Zwolle en ADO kwam de vleugelflitser uiteindelijk terecht bij Union, bij wie hij voornamelijk was opgevallen door zijn fysieke vermogen.

Begrijp jij de interesse van Villarreal in Becker?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties