Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beelden: Jayden Oosterwolde schopt hooligan op veld vol tegen het hoofd

Laatste update:

De spelers van Fenerbahçe vierden direct na afloop nogal uitbundig feest. Het leidde tot woede bij de supporters van Trabzonspor. Toen spelers van Fenerbahçe de eerste fan het veld op zagen komen, gingen ze op hem af.

Bij dat moment lijkt ook Oosterwolde, ex-speler van FC Twente, betrokken te zijn. Zijn ploeggenoot Bright Osayi-Samuel was de eerste die met de hooligan, die in gevechtshouding stond maar direct tegen de vlakte ging, in gevecht raakte. Daarna kwam Oosterwolde aanlopen om de man een vernietigende trap tegen de zijkant van het hoofd te geven.

Overigens lijkt het erop dat de bewuste hooligan gewapend het veld opkwam. De supporter liet bij zijn gevecht met Osayi-Samuel een vreemd voorwerp, dat lijkt op een steekwapen, op het veld vallen. Het voorwerp werd vastgelegd door een fotograaf.

De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Ali Yerlikaya heeft inmiddels een reactie gegeven. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de ongeregeldheden rondom Trabzonspor - Fenerbahçe.

Supporters van Trabzonspor misdroegen zich ook tijdens de wedstrijd al. Er werd met voorwerpen en vuurwerk gegooid richting het veld. Een grensrechter en ex-Ajax-aanvoerder Dusan Tadic werden daardoor getroffen.

Na de wedstrijd werden de incidenten nog heviger. Na de klappen die Osayi-Samuel en Oosterwolde uitdeelden kwamen veel meer supporters het veld op. Spelers van Fenerbahçe vluchtten de kleedkamer in. Daar moesten ze uit veiligheidsoverwegingen tot 01:00 uur 's nachts blijven. Daarna vertrokken ze onder politiebegeleiding naar het vliegveld.

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
23
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
10
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties