Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Belgische bond hakt knoop door en gaat bondscoach snel presenteren

Laatste update:

Volgens de Belgische krant is de deal maandag voltooid, toen de top van de KBVB naar Duitsland afreisde om de laatste plooien glad te strijken. Tedesco volgt bij België Roberto Martínez op, die na het teleurstellend verlopen WK afscheid nam. De Spanjaard was maar liefst zes jaar bondscoach van België en leidde het land naar de derde plaats op het WK in 2018. Tedesco moet met de nieuwe generatie voor successen zorgen. Hij staat bekend als een trainer die datagericht te werk gaat en staat voor energiek voetbal.

Bosz en Tedesco kregen in de laatste fase van de Belgische zoektocht de voorkeur boven een aantal grote namen. Eerder deze maand lekten in de Belgische media al de namen uit van Joachim Löw, Mauricio Pochettino en André Villas-Boas. Bosz werd vooral gezien als een back-upoptie voor het geval dat een akkoord met Tedesco uit zou blijven. Volgens de berichtgeving waren er namelijk meerdere clubteams, waaronder OGC Nice, die graag in zee wilden gaan met de Duitser.

Tedesco heeft zelf nooit op profniveau gevoetbald, maar hij heeft een goede staat van dienst opgebouwd bij onder meer RB Leipzig. Bij die Roten Bullen werd hij de opvolger van Jesse Marsch en legde hij beslag op de DFB Pokal. In de Bundesliga was een vierde eindklassering de beste prestatie met Leipzig. In september 2022 werd hij weggestuurd bij de club wegens tegenvallende resultaten.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties