Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benfica pleziert supporters en slaat toe in hol van de leeuw

Laatste update:

Benfica startte goed aan de eerste helft en nam na twintig minuten de leiding. Een inzet van Andreas Samaris werd geblokt, maar Mitroglou werkte het leer alsnog achter Rui Patricio. Sporting beet daarna goed van zich af, zette druk op de defensie van Benfica, maar zonder resultaat. Zo schoot Jefferson het leer op het aluminium.

Na rust was er maar één ploeg: Sporting. Het team van Jorge Jesus wist zich echter geen raad met as Aguias. Het feit dat de wedstrijd ook steeds grimmiger werd, was niet in het voordeel van de thuisploeg. Bryan Ruiz miste een dot van een kans op een meter afstand en miste ook oog in oog met Ederson. Zodoende stapte Sporting als verliezer van het veld. Bankzitter Adrien Silva kreeg rood voor commentaar op de leiding. FC Porto kan Sporting tot één punt naderen als zondag van Sporting Braga wordt gewonnen.

Kostas Mitroglou! Benfica wint dankzij de Griek met 0-1 van stadsgenoot Sporting Portugal en gaat nu aan kop, met een voorsprong van twee punten! #asaguias #osleoes #liganos

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-
Denk jij dat Benfica de landstitel pakt?

Meer nieuws

'Hij wil absoluut niet meer terug naar Ajax en Ajax rekent ook niet meer op hem'
5
Deze 10 voetbalvrouwen maken kans op de titel WAG 2024!
0
Bizar: 'Assistent NAC brandt eigen spelers achter de rug om volledig af'
6
Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney
8
Pepijn Lijnders gaat weer aan de slag als hoofdtrainer en tekent tot medio 2027
8
De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties