Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bentancur krijgt op veld zuurstof toegediend en ziet horrorscenario uitkomen

Laatste update:

De wedstrijd begon nog zo goed voor Bentancur, die de score in het King Power Stadium na een klein kwartier opende. Na rust, bij een 3-1 stand, kwam hij verkeerd terecht na een duel met Nampalys Mendy. Bentancur kermde het vervolgens uit van de pijn en werd gewisseld voor Pape Matar Sarr. Er werd zelfs zuurstof beschikbaar gesteld voor de Zuid-Amerikaan, die getroost werd door zijn teamgenoten. Uiteindelijk kon Bentancur het veld zelf verlaten.

Meer: Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht | Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega

Na afloop van het duel in Leicester liet Cristian Stellini, die Antonio Conte voorlopig vervangt op de bank bij the Spurs, zich uit over Bentancur. "Hij voelt pijn op dit moment", liet Stellini weten. Conte is herstellende van een galblaasoperatie en daarom afwezig bij Tottenham. "Dit is het enige wat we op dit moment weten, maar hij kan lopen en het is belangrijk dat hij zelf terugliep naar de bank", klonk Stellini zaterdag nog hoopvol. "We hopen dat we over een paar dagen kunnen melden dat Rodrigo snel weer kan spelen." Tottenham kreeg twee dagen voor het uitvallen van Bentancur slecht nieuws over een andere middenvelder: Yves Bissouma moet onder het mes vanwege een enkelblessure. De club meldde geen verwachte revalidatietermijn.

Bentancur kwam in de winter van 2022 over van Juventus en bewees zich sindsdien als sterkhouder in Noord-Londen. De 54-voudig international kwam tot nu toe tot 44 wedstrijden voor Tottenham, waarin hij zes keer doel trof en zes assists afleverde. Tottenham neemt het dinsdag in de heenronde van de achtste finale van de Champions League op tegen AC Milan. Naast Bentancur moeten de Engelsen het ook stellen zonder Pierre-Emile Højbjerg (geschorst) en de geblesseerden Hugo Lloris, Ryan Sessegnon en dus Bissouma.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
4
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
24
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties