Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beschamende blunder wordt PSG niet fataal in duel met Kishna en El Ghazi

Laatste update:

El Ghazi raakte de bal in de eerste helft bijna niet aan. De ex-Ajacied fungeerde als spits en was voorin geïsoleerd, totdat hij drie minuten voor rust opeens opdook met de bal. Hij vond de tijd en ruimte om vanaf de rand van het strafschopgebied uit te halen en dwong Aréola tot een goede redding. Het was de tweede serieuze kans voor Lille. De eerste was even daarvoor, toen aanvoerder Franck Béria bij een corner amper werd gedekt en probeerde binnen te koppen. Opnieuw lette Aréola op.

Verder domineerde PSG in de eerste helft. De gastheer stuitte keer op keer op doelman Vincent Enyeama, de uitblinker aan de zijde van Lille. Dat gebeurde bijvoorbeeld bij een afstandsschot van Ángel di María en een vrije kopbal van Edinson Cavani. Bovendien wist Hatem Ben Arfa een fraaie solo niet te bekronen met een doelpunt. Ook in de tweede helft had PSG het overwicht. De ploeg van Unai Emery kwam desondanks nauwelijks door de defensie van Lille heen. Dat lukte pas twintig minuten voor tijd en daarna barstte de wedstrijd echt los.

Het was Cavani die de ban brak. Di María gooide een vrije trap voor vanaf de linkerflank, die onbedoeld werd verlengd door Kishna bij de eerste paal. Cavani reageerde als eerste en kopte binnen. Hij was zichtbaar opgelucht, maar vier minuten voor tijd kwam Lille toch langszij dankzij een beschamende blunder van doelman Aréola. De keeper kreeg de bal niet weg nadat hij Eric Bautheac uitkapte en Nicolas de Préville profiteerde in een leeg doel. In de tweede minuut van de blessuretijd zorgde Lucas Moura ervoor dat de punten toch in het Parc des Princes bleven. Hij kon van dichtbij binnentikken, vermoedelijk in buitenspelpositie, nadat een schot van Cavani was gekeerd door Enyeama.

-
Wordt Paris Saint-Germain kampioen van Frankrijk?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties