Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Betaald voetbal roept op tot actie voor ramp in Turkije en Syrië

Laatste update:

Drie dagen na de catastrofale ramp in Turkije en Syrië is de impact nog sterk voelbaar. Terwijl reddingswerkers met man en macht zoeken naar overlevenden, wordt de oproep tot hulp steeds groter. De aardbeving heeft inmiddels al meer dan 17.000 dodelijke slachtoffers geëist. Veel mensen zitten, vanwege instortingsgevaar, onbeschermd in de ijzige kou. Hulpmiddelen als medische zorg, voedsel en schoon drinkwater zijn direct nodig. Reden voor Giro555 en het Nederlandse betaald voetbal om in actie te komen voor alle slachtoffers.

Activiteiten
Voor alle wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Azerion Vrouwen Eredivisie wordt een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan alle slachtoffers. Tegelijkertijd verschijnt op de boarding, op alle stadionschermen en via de stadionspeakers een oproep om Giro555 te steunen. Ook verschijnt er dit weekend een videoboodschap waarin spelers uit de drie competities een oproep doen richting fans. Elk beetje hulp kan namelijk levens redden in de huidige noodsituatie.

Afgelopen maandag werd er voorafgaand aan de wedstrijd tussen Willem II en FC Eindhoven al een minuut stilte gehouden. De emoties bij Eindhoven-middenvelder Ozan Kökçü maakten zichtbaar duidelijk hoe erbarmelijk de situatie momenteel is. Mede door het grote aantal actieve Turkse spelers en voetbalfans met Turkse en Syrische roots, heeft het betaald voetbal besloten haar platform dit weekend in te zetten om aandacht te vragen voor Giro555.

Alle beetjes helpen. Doneren kan via IBAN: NL08 INGB 0000 0005 55 o.v.v. "Aardbeving" of via giro555.nl

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
27
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
5
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties