Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Betreurenswaardig en triest dat Gerrard zich in deze positie heeft gebracht'

Laatste update:

Het is een reeks om weinig hoop uit te putten voor Gerrard. Van de laatste dertien wedstrijden wist Al-Ettifaq er slechts één te winnen. In de laatste negen wedstrijden vond de ploeg slechts drie keer het net.

Het heeft ertoe geleid dat de druk op Gerrard flink is toegenomen. In Engeland wordt gesteld dat de voormalig middenvelder van Liverpool zich geen misstap meer kan veroorloven in zijn nog prille trainersloopbaan.

De ploeg van Gerrard staat achtste in de Saudische competitie en heeft al twee maanden niet gewonnen. En dat met zwaargewichten als Demarai Gray, Moussa Dembélé, Georginio Wijnaldum en Jordan Henderson in de gelederen.

"Ze vallen binnen het Saudische masterplan, maar de resultaten zijn dat niet - en evenmin geldt een gemiddeld bezoekersaantal van 7.800 in een stadion dat voor vier keer zoveel is gebouwd", stelt Al-Samarrai in een pijnlijke analyse.

"Het ontslag van Rooney bij Birmingham en de moeizame trainersloopbaan van Lampard geeft stof tot nadenken over de discrepanties tussen geweldige spelers en geweldige managers. Gerrard beweegt zich veel te snel richting dat rijtje."

"Het is een enigszins verontrustend beeld voor iemand die het Engelse voetbal zoveel geweldige momenten heeft bezorgd. Zijn beslissing om naar Saudi-Arabië te gaan stonk naar een gebrek aan ambitie voor een 43-jarige trainer."

De situatie valt niet te vergelijken met die van spelers als Cristiano Ronaldo, Neymar en Karim Benzema, stelt Al-Samarrai. "Gerrard was een jonge manager op een belangrijk kruispunt in zijn carrière. Het was veel te vroeg om geld te verdienen op een bedenkelijk niveau. Zeker omdat hij veel te bewijzen had na zijn dienstverband bij Aston Villa."

"Als hij faalt en Al-Ettifaq de stekker eruit trekt, krijgt Gerrard vanwege zijn naam andere kansen aangeboden. Maar het is betreurenswaardig en een beetje triest dat een voetbalgrootheid uit deze contreien zichzelf in zo'n zorgelijke positie heeft gebracht."

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties