Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bij Feyenoord weggestuurde middenvelder staat voor stap naar Premier League

Laatste update:

Hamer staat bij Coventry nog tot medio 2024 onder contract, waardoor de club hem deze zomer lijkt te moeten verkopen om nog een significant bedrag aan hem te verdienen. Fulham en Burnley zijn nadrukkelijk geïnteresseerd, maar geen van beide ploegen heeft een officieel bod uitgebracht. Hamer kende met Coventry een uitstekend seizoen. De middenvelder was in 41 competitiewedstrijden goed voor 9 goals en 10 assists. Daarnaast was hij ook nog eens goed voor twee treffers in de Championship play-offs, waaronder in de finale tegen Luton Town (1-1). Het mocht echter niet baten voor Coventry. In de allesbeslissende finale bleek Luton na strafschoppen te sterk.

Hamer zou op het middenveld van Fulham moeten concurreren met Harrison Reed en João Palhinha. Die laatste staat overigens in de belangstelling van West Ham, meldde The Evening Standard eind vorige maand. Hamer zou dus zijn opvolger kunnen worden. Bij de ploeg van trainer Vincent Kompany zou Hamer de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Josh Cullen en aanvoerder Jack Cork.

De inmiddels 26-jarige Hamer voegde zich in 2008 bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag, waarna Feyenoord hem in 2011 overnam. Via de Onder 17 en Onder 19 meldde Hamer zich in 2016 bij het eerste van de Rotterdammers. Een jaar later werd hij voor een seizoen verhuurd aan FC Dordrecht. In 2018 verkocht Feyenoord hem voor ongeveer drie ton aan PEC Zwolle. Na twee jaar en vijftig wedstrijden voor de formatie uit Overijssel trok hij voor 1,5 miljoen euro naar Coventry City. Voor die club kwam hij tot op heden tot 130 wedstrijden, waarin hij goed was voor 19 treffers en 23 assists. Als Hamer inderdaad de transfer naar Fulham maakt, komt hij daar landgenoot Kenny Tete tegen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties