Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD adviseert Koeman: 'Bijzonder dat hij bij jullie nooit in beeld is geweest'

Laatste update:

Gouweleeuw vertrok in januari 2016 van AZ naar Augsburg en groeide vrijwel direct uit tot basisspeler in Beieren. Sinds het seizoen 2020/21 is hij bovendien aanvoerder van de Fuggerstädter. "Toen hij kwam wisten we niet zo goed wat we moesten verwachten, maar al snel bleek dat hij over veel kwaliteiten beschikte", vertelt Altschäffl over Gouweleeuw. "Hij is verdedigend uitstekend, sterk in de lucht en is daarnaast uitgegroeid tot echte leider. In Augsburg is Jeff simpelweg de baas, als je het mij vraagt eigenlijk té goed voor het niveau van de club."

Meer: Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort

De Heemskerker werd sinds zijn komst naar Duitsland veelvuldig geplaagd door blessureleed. Zo lag hij in het seizoen 2016/17 circa vier maanden uit de roulatie en hield een heupkwetsuur hem drie jaar later zo'n drie maanden zoet. Altschäffl vermoedt dat het de reden is waarom Gouweleeuw 'nog maar' bij Augsburg speelt. "Anders had hij die stap zonder twijfel gemaakt', zo klinkt het.

Altschäffl richt zich dan ook - alhoewel indirect - tot aanstaand Nederlands bondscoach Ronald Koeman. "Ik vind het best bijzonder dat Gouweleeuw nooit in beeld is geweest voor jullie nationale team. Misschien komt dat doordat hij voor Augsburg speelt, een relatief kleine club in Duitsland. Maar hij heeft alles, hij geldt in de Bundesliga als verdediger van topniveau." Gouweleeuw deed in 2018 al meermaals een open sollicitatie bij Koeman, die toen ook al bondscoach was. De stopper werd echter nooit opgeroepen, zelfs niet voor een voorselectie.

Verdient Jeffrey Gouweleeuw een oproep voor Oranje?

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
5
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
15
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
4
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
48

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties