Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bond beloont Southgate met fikse salarisverhoging na WK-succes

Laatste update:

Southgate leidde Engeland tijdens het WK in Rusland naar de halve finale, waarin Kroatie net te sterk bleek. In de troostfinale moest de ploeg het afleggen tegen België, dat als derde eindigde. "Ik ben erg blij dat ik de kans heb om de nationale ploeg naar de volgende twee grote toernooi te loodsen", wordt de bondscoach geciteerd door diverse Engelse media.

De FA doet geen mededelingen over het nieuwe salaris van Southgate, maar meerdere media melden dat de jaarlijkse gage van de trainer van ongeveer 1,8 miljoen euro omhoog is gegaan naar circa 3,4 miljoen euro per annum. De 48-jarige bondscoach is sinds 2016 actief bij de nationale ploeg en heeft als speler 57 keer het shirt van the Three Lions gedragen.

Een goede beslissing van de Engelse voetbalbond?

Meer nieuws

Kieft start discussie over Akpom: 'Dat zal voor Ajax een lastige afweging zijn'
0
Donny van de Beek reageert op mogelijke terugkeer bij Ajax: 'Waarom niet?'
0
'Paris Saint-Germain maakt gigantisch bedrag vrij uit vertrek van Mbappé'
1
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
9
Bittere pil voor Pherai en Reis: HSV wacht zevende seizoen op tweede niveau
1
Nieuwe blunder in stadion Roda JC: massaal fluitconcert na instarten liedje
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties