Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Borussia Dortmund strikt veelbesproken transfervrije doelman

Laatste update:

Als een verrassing komt de transfer niet meer, want Hitz werd al weken in verband gebracht met Dortmund en Zwitserse media meldden zaterdagochtend nog dat de keeper afziet van deelname aan het WK omdat hij zich volledig wil concentreren op zijn nieuwe werkgever. Bij Dortmund gaat Hitz de concurrentie aan met onder anderen Roman Bürki.

"Na vijf in zowel sportief als menselijk oogpunt zeer waardevolle jaren bij Augsburg wilde ik nog een keer wat anders meemaken. Ik verheug mij op de uitdaging bij zo'n grote club als de BVB en verheug mij in het bijzonder op de wedstrijden in de Champions League", aldus Hitz op de officiële kanalen van de club van scheidend trainer Peter Stöger.

Hitz komt uit de jeugdopleiding van St. Gallen en speelde later voor Yverdon-Sport, FC Winterthur en VfL Wolfsburg alvorens hij in 2013 bij Augsburg terechtkwam. Voor de club uit Beieren kwam de tweevoudig international van Zwitserland tot 157 officiële wedstrijden. Daarin kreeg hij 212 doelpunten om de oren. 47 keer hield hij zijn doel schoon.

Een goede aanwinst voor Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
30
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
13
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties