Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz houdt Bakayoko aan de kant bij PSV en wijst vervanger Ramalho aan

Laatste update:

Walter Benítez is de doelman van PSV in Deventer. Jordan Teze (rechts) en Sergiño Dest (links) zijn de backs, terwijl Obispo met Olivier Boscagli het hart van de verdediging vormt. Jerdy Schouten staat samen met Mauro Júnior vlak achter Til op het middenveld. Spits en aanvoerder Luuk de Jong wordt op de flanken bijgestaan door Hirving Lozano (rechts) en Tillman (links).

Go Ahead staat op een keurige zesde plaats in de Eredivisie en is dus nog volop in de running voor een Europees ticket. Toch weet trainer René Hake dat Go Ahead tegen PSV een topprestatie zal moeten neerzetten om een resultaat te behalen tegen de nog ongeslagen koploper uit Eindhoven. "PSV doet het dit seizoen fantastisch", blikte de trainer vooruit op de clubwebsite van Go Ahead. "Alle Eredivisieclubs hebben dit seizoen al geprobeerd om PSV te verslaan, maar het is nog niemand gelukt."

"Achterin de boel dicht houden is voor ons morgen (vrijdag, red.) een voorwaarde voor een goed resultaat. Maar dat zal niet lukken door ons alleen maar in te graven. We zullen een mix moeten vinden tussen verdedigen op onze eigen helft en vooruit verdedigen. PSV is onder meer heel sterk in de omschakeling van verdedigen naar aanvallen. Daar zullen we goed mee om moeten gaan, want anders worden we genadeloos afgestraft."

PSV wist zijn ongeslagen status vorig weekend te behouden tegen Feyenoord (2-2) en dus is de ploeg van Bosz nog maar tien duels verwijderd van een volledig ongeslagen seizoen in de Eredivisie. Go Ahead-uit belooft echter een lastige wedstrijd te worden en Bosz is zich ervan bewust dat Go Ahead met een zesde plaats uitstekend presteert. "Dat kan alleen maar als je goede spelers én een goede trainer hebt. Dat is op dit moment het geval, dus we kunnen opnieuw onze borst natmaken."

PSV neemt het aanstaande woensdag in de Champions League op tegen Borussia Dortmund, in het kader van de return van de achtste finale. Bosz houdt de focus echter puur op Go Ahead. "Iedere wedstrijd kan voor ons een bananenschil zijn. Als wij niet de juiste concentratie op kunnen brengen, kan je tegen een goede ploeg als Go Ahead Eagles verliezen. Ik hoor niemand in de groep over Borussia Dortmund praten, maar enkel en alleen over vrijdag. Iedere week richten wij ons op de eerstvolgende wedstrijd."

Opstelling Go Ahead Eagles: De Lange; Deijl, Nauber, Kramer, Kuipers; Linthorst, Willumson, Blomme; Breum, V. Edvardsen, O. Edvardsen

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Obispo, Boscagli, Dest; Schouten, Mauro Júnior, Til; Lozano, De Jong, Tillman

Bekijk Go Ahead Eagles - PSV live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
8
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
6
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
26
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties