Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek

Laatste update:

Højlund begon woensdagavond op de bank bij Manchester United, dat met 3-2 won van Newcastle United. De Deen kwam na 82 minuten binnen de lijnen en luisterde zijn invalbeurt twee minuten later op met een doelpunt: 3-1. Het was zijn vijftiende doelpunt van het seizoen en zijn negende in de Premier League.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Rasmus Winther Højlund (@rasmus.hoejlund)

Bij het vieren van zijn doelpunt maakte de Deense aanvalsleider een stiltegebaar en na afloop wendde Højlund zich tot Instagram en plaatste daar een vrij cryptische boodschap: "Ik zorg er even voor dat het nummer achterop mijn shirt goed zichtbaar is", luidde het bericht.

In Engeland denkt men dat Højlund met zijn doelpuntviering en Instagram-post af probeert te rekenen met de kritiek van Sam Luckhurst, journalist bij het Manchester Evening News.

Volgens Luckhurst zouden een aantal Manchester United-spelers namelijk 'niet overtuigd' zijn van de kwaliteiten van de spits en zouden daarom 'onwillig' zijn om hem de bal te passen. Sommige spelers zoeken in de final third andere oplossingen vanwege Højlunds doelpuntendroogte, zo beweerde de journalist.

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
41
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
18
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
3
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
31
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties