Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boyata slaat terug na massale ophef: 'Het was geen kus, zelfs geen viering'

Laatste update:

"Het was geen kus en zelfs geen viering", benadrukt Boyata, met een kortstondig verleden bij FC Twente, in een boodschap op zijn Instagram-pagina, waar ook het betreffende voorval met Grujic te zien is. "Ik bied wel mijn excuses aan voor het feit dat ik mijn handen op het gezicht van Marko gelegd heb. Ik wilde hem alleen maar aanwijzingen voor een standaardsituatie geven. We moeten heel voorzichtig zijn, nu we in deze bijzondere situatie moeten spelen. We dienen dan ook onze manier van juichen aan te passen."

Dit bericht bekijken op Instagram

It wasnt a Kiss, neither a Celebration. I apologize for putting my hands on @grujicmarko face. I was giving him instructions about a set piece. We must definitely be careful now that we play under this situation. We have to adapt our way to play or celebrate. @herthabsc

Een bericht gedeeld door Dedryck Boyata (@dedryck.boyata) op

Boyata hoeft niet bang te zijn voor een sanctie, want de De Deutsche Fussball Liga (DFL) liet al snel aan Sport1 weten dat 'juichen niet behoort tot de componenten van het medisch-organisatorische concept'. Clubs en spelers hebben adviezen ontvangen over het spelen tijdens de coronacrisis, maar het niet naleven hiervan levert niet direct een straf op. Ook Hertha-trainer Bruno Labbadia had begrip voor de actie van Boyata.

-
Dedryck Boyata zou wel een sanctie moeten ontvangen

Meer nieuws

Vertrekt Veerman bij PSV? 'Dan komt er een goed moment om verder te kijken'
3
Union Sint-Gillis verslaat Van Bommels Antwerp en wint eerste beker sinds 1914
17
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
25
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
9
Hélène Hendriks bevestigt geruchten over haar relatie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties