Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Braithwaite is woest op Barcelona, eist miljoenen en voert de druk op'

Laatste update:

Barcelona wil ruimte creëren in de salarishuishouding en een vertrek van Braithwaite zou bijzonder goed uitkomen. De Deen zelf voelt zich echter prima op zijn gemak in Catalonië en zou het niet erg vinden om te blijven. Hij heeft de 'wegwerkpogingen' van los Azulgrana dan ook beantwoord door te laten weten dat hij alleen wil nadenken over een uitgaande transfer als Barcelona direct vijf miljoen euro naar hem overmaakt. Dat bedrag zou Braithwaite nog moeten ontvangen op basis van zijn nog doorlopende contract.

Dat vindt Barça veel te gortig. Zij zouden in eerste instantie alleen bereid zijn om één contractjaar terug te betalen, een slordige 2,5 miljoen euro. Nu de transferdeadline in zicht komt, neemt de druk op de Catalaanse club en voorzitter Joan Laporta echter toe en wordt er toch nagedacht over het inwilligen van de eisen van Braithwaite. De Deense aanvaller, die in de belangstelling zou staan van een club uit Saoedi-Arabië, is woedend en wil zeker geen water meer bij de wijn doen.

Braithwaite neemt het Barcelona kwalijk dat ze hem in eerste instantie niet weg wilden laten gaan, dat hij vervolgens geen serieuze kans kreeg in de voorbereiding en nu alsnog naar de uitgang proberen te dirigeren. Voor Braithwaite zijn er daardoor nu nog maar twee opties over: of Barça betaalt vijf miljoen euro en hij vertrekt, of hij blijft en gaat vechten voor zijn kans onder trainer Xavi. Die laatste lijkt echter geen beroep meer op Braithwaite te willen doen, zeker niet na de komst van Robert Lewandowski.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Liverpool
4
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Real Sociedad
7
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nuri Sahin komt naar voren als mogelijke opvolger van Slot bij Feyenoord
29
Perez kritisch op Feyenoord-speler: 'Hij komt te laat óf hij wordt uitgespeeld'
9
'Muren trillen door knallende ruzie tussen Al-Khelaïfi en Mbappé bij afscheid'
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties