Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hansi Flick sprak met Bayern München en wil terugkeren onder twee voorwaarden'

Laatste update:

De zoektocht naar een vervanger voor de vertrekkende Thomas Tuchel gaat nog niet echt van een leien dakje voor Bayern. Der Rekordmeister heeft al een flink aantal afzeggingen moeten verwerken.

Zo besloot topkandidaat Xabi Alonso om bij Bayer Leverkusen te blijven, blijft Erik ten Hag bij Manchester United, gaat Julian Nagelsmann ook na het EK door bij Duitsland en bedankte ook Unai Emery voor de job.

Tevens werd Zinédine Zidane ongeschikt geacht, omdat hij geen Duits en tevens gebrekkig Engels spreekt. Toen de club rond leek met Ralf Rangnick, besloot hij bij de nationale ploeg van Oostenrijk te blijven.

Flick staat er wél voor open om trainer te worden van Bayern. De trainer, die in 2020 de treble won met de club, heeft echter wel een aantal voorwaarden gesteld aan zijn terugkeer.

Zo wil hij geen noodoplossing zijn. Flick wil een contract tekenen voor meerdere jaren. Daarnaast wil Flick dat Miroslav Klose en Toni Tapalovic hem komen assisteren.

Volgens het doorgaans betrouwbare lokale medium kan het goed zijn dat er komende week een akkoord wordt bereikt tussen Bayern en Flick.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: NEC - Go Ahead Eagles
0
Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar
13
Robin van Persie wil zakendoen met PSV: vertrek in aantocht
5
'Theo Hernández verlaat AC Milan voor andere absolute Europese grootmacht'
9
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
13
CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties