Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brentford steekt de draak met Aston Villa-doelman Martínez na enorm theater

Laatste update:

Het officiële TikTok-account van Brentford heeft na afloop van de Premier League-wedstrijd tegen Aston Villa de draak gestoken met Martínez, de doelman van de bezoekers. Villa won met 2-1 dankzij twee late treffers, waardoor het naar de tweede plaats op de ranglijst steeg.

Met het ingaan van de blessuretijd leek de ploeg van manager Unai Emery de zege veilig te hebben gesteld, totdat Leon Bailey zijn doelman Martínez met een harde terugspeelbal in de problemen bracht. De Argentijnse sluitpost kon een eigen doelpunt ternauwernood voorkomen met een sliding en stond op, waarna Brentford-spits Neal Maupay hem een zet gaf.

Martínez ging vervolgens met veel theater naar de grond. Na de wedstrijd kon het TikTok-account van Brentford het niet laten om de wereldkampioen op de hak te nemen. "We wensen je het allerbeste met je herstel, Emi!", valt er als onderschrift bij de video te lezen.

@brentfordfc

All the best in your recovery from injury, Emi ??

? original sound - Brentford Football Club

Maupay kreeg een gele kaart vanwege het akkefietje. Diep in blessuretijd waren de rollen juist omgedraaid. Ditmaal ging de spits van Brentford theatraal naar de grond na een zetje van Martínez. Daar was de doelman van Villa juist weer niet van gediend. Martínez trok Maupay vervolgens hardhandig omhoog, waarna een opstootje tussen beide ploegen ontstond. Villa-verdediger Boubacar Kamara kreeg uiteindelijk een rode kaart na een duw in het gezicht van een tegenstander, Martínez kwam weg met geel.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties