Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brian Brobbey wenst specifieke spitsentrainer: 'Dat zal ik hem zeggen'

Laatste update:

Tijdens het videoitem krijgt Brobbey verschillende foto's te zien van wereldspitsen, onder wie Didier Drogba. De Oranje-international wordt vervolgens gevraagd hoe het is om zelf een held te zijn voor jonge jongens. "Ben ik voor jongetjes een held?", vraagt de spits. "Als dat zo is, is dat mooi. Ik heb alleen nog niks bereikt. Dat Drogba wordt gezien als een held, begrijp ik wel. Maar ik heb nog niets bereikt. Dat moet nog komen. Ik zou graag net zo goed willen koppen als hij. Als een bal op volle snelheid komt wordt het vaak moeilijk."

Meer: Beuker en De Lang onthullen: vier spelers moeten ‘geraamte’ van Ajax gaan vormen | Brian Brobbey wordt nog voor rust gewisseld bij Ajax

Ook Huntelaar komt voorbij. "Ah, ik moet straks nog beelden bekijken met hem", vertelt Brobbey opgewekt. "We kijken wedstrijden terug om te zien wat ik beter kon doen en wat goed ging. Ik denk dat we een hele goede band hebben. Af en toe hebben we ruzie gemaakt aan de onderhandelingstafel. Maar het was altijd op een normale manier met respect voor elkaar. Toen we samenspeelden was hij mijn mentor. Hij zei wat ik beter kon doen, hoe ik moest staan en hoe ik positie moest kiezen voor het doel. Ik wil ook heel veel doelpunten maken voor Ajax. Daar ben ik nu mee bezig."

Spitsentrainer
Brobbey zou graag het linkerbeen van Huntelaar willen hebben. De oud-spits besloot vorig jaar een punt achter zijn loopbaan te zetten na avonturen bij onder meer Ajax, Real Madrid, AC Milan en Schalke 04. "Hij heeft echt een heel goed linkerbeen. Als ik dat had, had ik ook heel veel doelpunten gemaakt", aldus Brobbey. "Daar kan je op trainen. Witschge helpt mij daar vooral mee. Hij vindt zichzelf nog wel heel goed voor zijn leeftijd. Hij vindt zichzelf fantastisch. Ik vind dat Klaas zijn schoenen weer moet aantrekken en ons spitsentraining moet geven. Dat zal ik hem zeggen."

Ook Benzema wordt besproken. "Ik denk dat hij een fantastische spits is, de beste ter wereld. Hij heeft niet voor niets de Ballon d'Or gewonnen. Het is een spits die kan uitzakken en kan meevoetballen. Het heeft ook met zijn uitstraling te maken. Hij heeft een fantastische uitstraling. Het is heel knap. Het is soms heel moeilijk om je team te dragen. Soms heb je van die momenten dat het niet werkt. Ik ben blij voor hem, ook al ken ik hem niet. Ik zou hem wel willen leren kennen, dan zou ik hem om advies vragen. Hoe hij zo kalm blijft voor de goal. Hij is altijd rustig."

Zou Klaas-Jan Huntelaar een goede spitsentrainer zijn voor Ajax?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties