Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bryan Ruiz scoort voor FC Twente in emotionele afscheidswedstrijd

Laatste update:

Ruiz nodigde Twente uit om aanwezig te zijn bij zijn afscheid als profvoetballer en als sparringpartner te dienen voor Alajuelense, de club in Costa Rica waar de technicus nog onder contract stond. Ruiz heeft immers een speciale band met Twente, waar hij tussen 2009 en 2011 speelde. De landstitel in 2010 was het meesterwerk van de Costa Ricaanse stilist, die later in Nederland ook nog voor PSV uitkwam.

De oefenwedstrijd tussen Twente en Alajuelense was een galavoorstelling voor het toegestroomde publiek. Ruiz speelde voor beide ploegen en scoorde al na twee minuten voor Twente. Manfred Ugalde, spits van de Tukkers, maakte er vervolgens 2-0 van en WK-ganger Johan Venegas prikte nog voor rust de aansluitingstreffer namens Alajuelense tegen de touwen. In de tweede helft zorgde Mathias Ruiz, de zoon van Bryan, voor een hoogtepunt door de 2-2 te maken. Daar bleef het bij.

Een paar minuten voor tijd zat het erop voor de hoofdrolspeler zelf. De 37-jarige Ruiz, die tot 147 interlands kwam voor Costa Rica en onderdeel uitmaakte van de WK-selectie, werd gewisseld onder begeleiding van een lichtshow en het nodige vuurwerk. Na de wedstrijd sprak de emotionele Ruiz de aanwezigen nog één keer toe en zat zijn actieve loopbaan er echt op. Over drie dagen spelen Twente en Alajuelense nog een keer tegen elkaar, maar dan in een regulier oefenduel.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties