Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Carragher snapt helemaal waarom Ten Hag Ronaldo op bank hield tegen City

Laatste update:

United ging zondagmiddag op bezoek bij de stadsgenoot met een 4-0 achterstand de rust in. Ten Hag wisselde Tyrell Malacia vervolgens voor Luke Shaw, maar liet Ronaldo op de bank zitten. De Portugese superster zou helemaal niet meer invallen. De ex-trainer van Ajax koos namelijk voor Anthony Martial. Ten Hag verklaarde na afloop aan de Engelse pers waarom hij Ronaldo niet inbracht. "Ik wilde hem, uit respect voor Cristiano zelf en vanwege zijn grote carrière, niet binnen de lijnen brengen. Daarnaast was het belangrijk dat ik Martial speeltijd kon geven, want hij heeft de minuten nodig na zijn blessure."

Meer: Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze | Blunderende Onana wordt Manchester United niet fataal dankzij Bruno Fernandes

Het niet gebruiken van Ronaldo kwam de Nederlander op felle kritiek te staan, maar daar is Carragher het dus niet mee eens. "Dat mensen denken dat Erik ten Hag het fout had door Cristiano Ronaldo niet te laten spelen is lachwekkend. Ronaldo speelde uit bij Brentford, toen het 4-0 stond bij de rust! Dit is geen sneer richting Ronaldo, maar de snelheid van Marcus Rashford op de counter - zoals we zagen tegen Liverpool en Arsenal - was honderd procent de beste optie."

Roy Keane haalde zondagmiddag na de wedstrijd bij Sky Sports al uit richting Ten Hag. De United-legende noemde de keuze van de manager 'respectloos'. "Ronaldo had best kunnen spelen, want ze werden sowieso al afgemaakt door City. Het gaat de trainer om drukzetten, het nieuwe toverwoord in het voetbal... Drukzetten boeit me niet als hij me twintig of 25 goals geeft. Afgelopen seizoen was hij clubtopscorer en ook toen zette hij niet veel druk. Dit seizoen hebben ze al drie competitiewedstrijden verloren!"

Meer nieuws

Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
1
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
35
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
15
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
4
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties