Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Casemiro zadelt Ten Hag met nieuw probleem op bij Manchester United

Laatste update:

"Casemiro zal een aantal weken moeten toekijken vanwege een hamstringblessure die hij woensdag opliep tijdens de Carabao Cup-nederlaag tegen Newcastle United", schrijft United op de clubwebsite.

"De Braziliaanse middenvelder werd tijdens de rust gewisseld vanwege de kwetsuur, en uit de daaropvolgende evaluatie is gebleken dat er sprake is van een spierverrekking die hem een aantal weken buiten spel zal houden."

Hoelang Casemiro precies uit de roulatie ligt wordt niet bekendgemaakt, maar hij lijkt in ieder geval de wedstrijden tegen Fulham, FC Kopenhagen en Luton Town te moeten missen. De nieuwe blessure is een hard gelag voor Ten Hag, daar Casemiro lang niet de enige geblesseerde speler is in de selectie van United.

Naast de 31-jarige controleur ontbreken ook Tyrell Malacia, Lisandro Martínez, Luke Shaw en Amad Diallo al langere tijd bij the Red Devils. Daarnaast was ook Antony enige tijd afwezig in verband met een rechtszaak en op Jadon Sancho doet Ten Hag geen beroep vanwege het conflict tussen de oefenmeester en speler.

Druk op Ten Hag neemt toe
Aankomend weekend zou cruciaal kunnen zijn voor Ten Hag. United neemt het dan op Craven Cottage op tegen Fulham. De druk op de manager is enorm nu de goede resultaten uitblijven.

Eerder deze week kwam naar buiten dat United ondertussen kijkt naar mogelijke opvolgers van de voormalig Ajax-trainer. Zo werden onder meer de namen van Zinédine Zidane en Rúben Amorim, die momenteel bij Sporting Portugal voor de groep staat, aan the Mancunians gelinkt.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties