Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chadli volgt voorbeeld Vertonghen en Alderweireld met terugkeer naar België

Laatste update:

Westerlo hoopt zich op de Belgische Deadline Day te versterken met Chadli. De Belgen bereikten al een akkoord met Basaksehir en Chadli zelf, waardoor alleen de medische keuring een overgang nog kan versperren. De 66-voudig international van de Rode Duivels maakte in 2020 een transfer van AS Monaco naar Basaksehir en kwam in Turkije tot 51 officiële duels, waarin hij goed was voor zes goals en evenzoveel assists.

Bij Westerlo hoopt Chadli zich weer in de kijker te spelen bij bondscoach Roberto Martínez. De aanvaller speelde zijn (voorlopig) laatste interland in juli 2021, toen België in de kwartfinale van het EK werd uitgeschakeld door Italië. Met zijn transfer naar Westerlo volgt Chadli het voorbeeld van Toby Alderweireld en Jan Vertonghen. De generatiegenoten kozen deze zomer ook voor een terugkeer naar België. Alderweireld tekende een driejarig contract bij koploper Royal Antwerp, terwijl Vertonghen vorige week zijn transfer van Benfica naar Anderlecht afrondde.

Bij Westerloo krijgt Chadli de kans om zijn carrière uit het slop te trekken. Zowel bij Basaksehir als AS Monaco raakte hij de afgelopen jaren op een dood spoor en ook een verhuurperiode aan Anderlecht werd in het seizoen 2019/20 niet wat hij ervan had gehoopt. Eerder speelde Chadli voor onder meer FC Twente, Tottenham Hotspur en West Bromwich Albion.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties