Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chamakh: 'Misschien ben ik wat respectloos behandeld'

Laatste update:

Chamakh kon naar eigen zeggen naar het Midden-Oosten, China en de Verenigde Staten, maar gaf er de voorkeur aan om in Engeland verder te gaan. "Ik denk dat ik nog twee, drie jaar meekan. Ik wilde in Engeland blijven omdat ik van de mentaliteit, cultuur en het voetbal houd. Ze zijn hier allemaal dol op voetbal", aldus de 62-voudig international van Marokko in een interview met RMC. Hij speelde eerder 67 wedstrijden (14 doelpunten) voor Arsenal en wist er nooit echt te overtuigen.

"Toen ik begon, was het geweldig. Ik profiteerde van een blessure bij Robin van Persie en speelde zes maanden lang én maakte doelpunten. Ik was belangrijk. Robin keerde in januari terug van een blessure en ik keerde zonder uitleg terug naar de reservebank", aldus Chamakh, die wel graag een toelichting van Arsène Wenger had willen krijgen. "Want ik denk dat ik meer speeltijd verdiende dan ik kreeg. Op een gegeven moment beloofde Wenger dat ik misschien naast Robin in de aanval kon spelen, maar het waren loze beloftes."

"Robin excelleerde in dat seizoen en werd verkozen tot Speler van het Jaar. Ik kon daardoor niets zeggen en kon Wenger natuurlijk niet meer vertellen dat ik in de plaats van Robin moest spelen. Robin was gewoon veel beter", gaat Chamakh verder. "Of ik vind dat ik respectloos ben behandeld? Op basis van het aantal doelpunten dat ik maakte, ja, misschien een beetje. Wenger zei steeds dat ik geduldig moest blijven en dat Robin waarschijnlijk niet tien wedstrijden achter elkaar zou spelen, maar hij speelde het hele seizoen uit. Op een gegeven moment moest ik een knoop doorhakken en besloot ik te vertrekken."

Had Marouane Chamakh meer kansen moeten krijgen bij Arsenal?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
2
Higler en VAR krijgen de volle laag: had 4-2 van NAC Breda wel mogen tellen?
17
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
8
Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
8
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties