Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea-aankopen met de grond gelijk gemaakt: 'Zijn er alleen voor het geld'

Laatste update:

Lavia en Caicedo stonden ook nadrukkelijk in de belangstelling van Liverpool. De inmiddels 52-jarige analist vindt het daarom onbegrijpelijk dat zij niet voor een dienstverband op Anfield hebben gekozen. "Sportief gezien is Liverpool de beste keus, maar we weten allemaal waarom Lavia en Caicedo liever naar Chelsea wilden. Ze zijn daar vanwege het geld. Geld regeert over spelers en clubs."

Petit zegt dat als het aan hem had gelegen, hij het contract op Anfield had getekend. "Liverpool speelt Europees voetbal, Chelsea niet. Daarnaast zie ik het plan totaal niet bij Chelsea. 35 spelers? Waar heb je dat voor nodig? Ik denk dat dit seizoen net zo'n flop wordt als het afgelopen seizoen." The Blues eindigden vorig seizoen als twaalfde en daarom besloot eigenar Todd Boehly deze transferzomer bijna een half miljard euro uit te geven aan nieuwe spelers.

Chelsea neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen het gepromoveerde Luton Town. De ploeg van Mauricio Pochettino heeft na twee wedstrijden slechts één punt gepakt en zal volgens Petit moeten winnen van Luton. "Ze geven elke twee dagen honderd miljoen euro uit. Het geduld van de fans is op. Als ze thuis verliezen van Luton kan de hel losbarsten. Ik denk dat Chelsea wel wint, maar het zal een lastig seizoen worden", aldus Petit. Miljoenenaankoop Mykhailo Mudryk kan niet meespelen in dat duel. Hij is deze week geblesseerd geraakt op de training.

Kan jij je vinden in de woorden van Petit?

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
9
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
18
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties