Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea heeft weer beet en telt 15 miljoen neer voor Braziliaanse recordbreker

Laatste update:

Ângelo zal aansluiten bij de eerste selectie, die binnenkort voor een trainingskamp afreist naar de Verenigde Staten. Chelsea gaat er ondanks stevige concurrentie met de jongeling vandoor. Zo had Barcelona een eerste optie tot koop bedongen bij Santos. De Catalaanse club besloot deze echter niet te lichten. Ângelo wordt de vierde aanwinst voor Chelsea nadat de club eerder al Christopher Nkunku, Nicholas Jackson en de eveneens achttienjarige Diego Moreira binnenhaalde.

De vleugelaanvaller wist op zijn achttiende al 129 (!) wedstrijden te spelen voor het eerste elftal van de Braziliaanse club. De linkspoot schreef geschiedenis bij zijn eerste optreden namens Santos. Toen hij met 15 jaar en 308 dagen oud inviel, werd hij de jongste debutant ooit in de Braziliaanse competitie. In zijn 129 optredens scoorde de vleugelaanvaller vijf doelpunten en was hij tien keer de aangever.

Voor Chelsea is het niet de eerste jongeling die wordt aangetrokken. Eerder maakte landgenoot Andrey Santos de overstap naar Londen. De twintigjarige Cesare Casadei en de negentienjarige Carny Chukwuemeka bewandelden dezelfde weg. Voor Angelo ligt waarschijnlijk eenzelfde toekomst als David Datro Fofana in het verschiet. De twintigjarige aanvaller werd in de winterperiode voor twaalf miljoen euro overgenomen van Molde FK. Dit seizoen verhuren de Londenaren de Ivoriaan aan Union Berlin. Ook Ângelo wordt naar alle waarschijnlijk dus verhuurd; Strasbourg geldt momenteel als belangrijkste kandidaat.

Meer nieuws

Krijgt Koeman tóch gelijk? Robert Lewandowski kan mogelijk 'gewoon' spelen
4
Enorme blunder van Federico Dimarco leidt snelste EK-doelpunt ooit in
4
Van Dijk ziet problematische factor voor Oranje tegen Polen: 'Dat is balen'
9
Van Basten zorgt voor ongeloof met opmerking over opstelling van Oranje
29
'Ronald Koeman moet met Brian Brobbey in de spits gaan spelen bij Oranje!'
41
Koeman noemt niet Nederland maar ander land als topfavoriet voor EK-zege
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties