Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea laat nieuwkomer op huurbasis Champions League-ervaring opdoen

Laatste update:

Sarr werd eind augustus transfervrij overgenomen van OGC Nice en Chelsea voegde toen meteen al toe dat de stopper uitgeleend zou gaan worden. Met spelers als Antonio Rüdiger, Kurt Zouma, Andreas Christensen, Fikayo Tomori en Thiago Silva heeft manager Frank Lampard al een aantal opties tot zijn beschikking voor de plekken centraal achterin en daarom lijkt het Chelsea beter om Sarr op huurbasis elders te stallen.

De jongeling werd daarop in verband gebracht met een aantal Bundesliga-clubs, maar uiteindelijk is het dus FC Porto dat zijn nieuwe bestemming wordt. De regerend kampioen van de Liga NOS kan Sarr nog inlijven aangezien de transferdeadline in Portugal pas op 25 oktober valt. Voor Engelse clubs is het sinds maandag niet meer mogelijk om spelers uit het buitenland aan te trekken. "Ik kijk er enorm naar uit. Dit was een kans waar ik naar op zoek was en ik ben dankbaar en blij om hier te zijn", reageert Sarr op de website van zijn nieuwe werkgever.

"Ik ben er klaar voor om het team te helpen. FC Porto is de beste club van Portugal, een grote club met getalenteerde spelers en een grote historie, dat is erg belangrijk voor mij. Ik ken deze geschiedenis en de club is er trots op. Dit is wat ik hoopte te vinden: een team dat vecht en een goede mentaliteit heeft." Sarr gaat met FC Porto meteen de Champions League in en zal in het miljardenbal tegenover Manchester City, Olympiacos en Olympique Marseille komen te staan.

Een goede stap voor Malang Sarr?

Meer nieuws

Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
10
Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging
12
Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer
25
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
13
VZ Kort: Nani zegt Turkije al na één seizoen gedag
77
'Ajax en PSV zetten in op komst van hetzelfde 18-jarige toptalent'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties