Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea mondeling akkoord over middenvelder van 27,5 miljoen euro

Laatste update:

Met de aanstaande komst van Ugochukwu lijkt Chelsea een mogelijk alternatief voor Moisés Caicedo gevonden te hebben. Een bod ter waarde van 93 miljoen euro op de Ecuadoraan werd door Brighton & Hove Albion resoluut van tafel geveegd, waardoor die transfer nog verre van zeker is. Nu schakelt de nummer twaalf van afgelopen Premier League-seizoen dus door, al is het door zijn mogelijke verhuur aan Strasbourg de vraag of Ugochukwu echt wordt gezien als Caicedo-alternatief.

Chelsea is nog steeds druk op zoek naar versterkingen op het middenveld, daar Mateo Kovacic, Mason Mount, Ruben Loftus-Cheek en N'Golo Kanté de club allen verlieten. Naast Ugochukwu mengde Chelsea zich daarom ook, net als Liverpool, in de strijd om Roméo Lavia. De negentienjarige Belg maakte vorig seizoen grote indruk bij het gedegradeerde Southampton, wat beloond werd met interesse van de Engelse top.

Namens Rennes speelde Ugochukwu afgelopen seizoen 35 wedstrijden, waarin hij goed was voor een assist. Onzeker is dus nog of de Fransman gehaald wordt om het eerste elftal te versterken, of dat hij direct weer verhuurd wordt aan het Strasbourg van Boehly. Met de komst van landgenoot Christopher Nkunku, Nicolas Jackson, Diego Moreira en Ângelo Gabriel zou Ugochukwu de vijfde versterking zijn voor de West-Londenaren.

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
8
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
6
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
70
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
56
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties