Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea rondt weer deal af en geeft deze zomer bijna half miljard uit

Laatste update:

De komst van Washington kondigde zich al enkele weken aan. Chelsea wilde een extra aanvaller halen, mede omdat de van RB Leipzig overgekomen Christopher Nkunku tijdens de voorbereiding op dit seizoen een zware knieblessure heeft opgelopen. Met de achttienjarige Braziliaan halen the Blues een veelzijdige aanvaller in huis, daar Washington voorin zowel in de spits als op beide flanken uit de voeten kan.

De rechtspoot doorliep in zijn thuisland de jeugdopleiding van Santos, alvorens hij eerder dit jaar zijn debuut in de hoofdmacht maakte. In totaal speelde Washington zestien wedstrijden voor het eerste van Santos, waarin hij tweemaal het net wist te vinden. Het is de tweede keer dat Chelsea deze zomer zaken doet met de voormalig werkgever van onder meer Neymar: in juli werd Angelo voor vijftien miljoen euro overgenomen.

Koopwoede Todd Boehly
Sinds Todd Boehly de scepter zwaait op Stamford Bridge is Chelsea sowieso uitermate actief op de transfermarkt. Met het afronden van de komst van Washington komen de totale transferuitgaven van de Londenaren deze zomer op zo'n 460 miljoen euro. Van dat bedrag haalde de huidige nummer vijftien van de Premier League onder meer Moisés Caicedo, Roméo Lavia, Nkunku, Axel Disasi en Nicolas Jackson.

Meer nieuws

Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
33
Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax
13
Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
32
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
35
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
18
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties