Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'

Laatste update:

Van Nistelrooij was zondagmiddag aanwezig bij het thuisduel van FC Twente tegen het reeds gedegradeerde FC Volendam. De clubloze trainer is ook een goede vriend van Arnold Bruggink, technisch directeur van de Tukkers.

De vader van Sem Steijn, Maurice Steijn, zat naast Van Nistelrooij op de tribune. Het duo vloog elkaar opvallenderwijs in de armen wanneer Sem Steijn trefzeker was. De aanvallende middenvelder beleefde een topmiddag met een hattrick en een 7-2 overwinning op Volendam.

"Naast wie mijn vader zat? Naast mijn opa, en naast Ruud van Nistelrooij", vertelt Steijn voor de camera. "Het is wel gaaf om te vertellen dat ik twee keer met Ruud het veld op ben geweest om aan mijn trap te werken."

"Het is wel echt mooi dat hij er dan is, dat wist ik eigenlijk niet. En dan kan ik ook nog drie keer scoren. Ik sleutel aan mijn trap, want die kan nog beter. Als je van iemand wat kan leren, dan is het wel van Ruud. Het was heel leerzaam en daar ben ik blij mee."

"Bij elk schot kijken we wat ik doe. Ik wil onder andere meer hoeken creëren voor de keeper. Het is echt super leerzaam, heel tof", aldus Steijn.

Voor rust vielen er maar liefst zeven (!) doelpunten, vijf voor Twente en twee voor Volendam. Na rust scoorde Sem Steijn tweemaal, waarmee hij zijn hattrick completeerde: 7-2. Naast Steijn kwamen ook Ricky van Wolfswinkel, Naci Ünüvar, Robin Pröpper en Youri Regeer tot scoren voor de Tukkers, terwijl Volendam-aanvoerder Damon Mirani met twee treffers een memorabele middag beleefde.

Meer nieuws

Ajax maakt volledige samenstelling nieuwe staf Farioli bekend: Vos schuift door
0
Francesco Farioli komt met eerste reactie op aanstelling als hoofdcoach Ajax
4
Akkoord met Nice bereikt: Ajax vindt in Farioli gewenste nieuwe hoofdtrainer
37
El Ahmadi: 'Ik sprak hem. Geweldig, maar clubs willen hem niet door leeftijd'
2
Lucas Paquetá officieel aangeklaagd door FA; Braziliaan 'verrast en van streek'
6
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: NEC - Go Ahead Eagles
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties