Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chicharito staat voor tien miljoen euro voor overstap naar MLS'

Laatste update:

Chicharito kwam afgelopen zomer voor een bedrag van circa acht miljoen euro over van West Ham United. Onder trainer Julen Lopetegui wist de Mexicaan niet te overtuigen. Hij slaagde er niet in om een vaste basisplaats af te dwingen. In alle competities kwam hij dit seizoen niet verder dan veertien wedstrijden en drie doelpunten. Lopetegui heeft bij technisch directeur Monchi aangegeven dat de aanvaller verkocht mag worden en volgens Marca gaat dat binnenkort gebeuren.

LA Galaxy zou tien miljoen euro overhebben voor Chicharito, waardoor Sevilla winst zou maken op de aanvaller. De bal ligt nu bij de Mexicaan. Hij zou nog twijfelen over een overstap naar de Major League Soccer, ondanks dat hij beter kan verdienen in de Verenigde Staten. Deze week werd Dabbur, die afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro werd aangetrokken, voor twaalf miljoen euro aan Hoffenheim verkocht. Dat bedrag kan middels bonussen nog met 2,5 miljoen euro oplopen. Met de inkomsten uit de verkoop van Chicharito en Dabbur moet Monchi voor Lopetegui een nieuwe spits zoeken.

Monchi zou de opbrengst van 22 miljoen euro uit de verkoop van de twee aanvallers direct kunnen investeren in de aankoop van een nieuwe spits. De Jong ziet derhalve twee concurrenten wegvallen, maar de Oranje-international moet rekening houden met de komst van een nieuwe concurrent.

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
1
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
11
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
132
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties